SlimmerIQuiz Lite

Van 6 t/m 14 maart 2021 was het Week van de Hoogbegaafdheid. Speciaal voor deze week kon iedereen – jong en oud – een keer meedoen aan de SlimmerIQuiz en mooie prijzen winnen! De prijswinnaars zijn inmiddels bekend. Zij hebben bericht ontvangen.

Eigenlijk was de bedoeling om na deze week de quiz-onderdelen weer weg te halen. Maar we kregen zoveel positieve reacties, dat we het laten staan. Dus iedereen kan de onderdelen zelf thuis of op school blijven doen. Veel plezier!

Er staan vier verschillende onderdelen voor je klaar, net zoals bij de Finale van de SlimmerIQuiz. Jij kiest zelf aan welke onderdelen je meedoet.

logo week van de hoogbegaafdheid

Wil je vaker dit soort leuke puzzels doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je een paar keer per jaar een verrassing in je e-mail!


Klik op de plaatjes om naar de onderdelen te gaan

Hier alle linkjes op een rij:

Helemaal leuk natuurlijk als je ons helpt om nog meer scholen deel te laten nemen aan de SlimmerIQuiz, zodat nog meer kinderen kunnen ontdekken wat ze in hun mars hebben. Wil je ons helpen? Attendeer mensen uit het basisonderwijs dan op dit mooie initiatief!