Aanmelden Scholenstrijd

Met dit formulier kun je maximaal 2 teams aanmelden voor de tweede ronde van SlimmerIQuiz - de Scholenstrijd - op woensdagmiddag 4 november 2020. Zet de datum alvast in je agenda! Vanwege COVID-19 maatregelen vindt deze ronde dit jaar niet plaats op gastscholen in de regio, maar online. Dat betekent dat de deelnemende teams vanaf een eigen locatie meespelen: bijvoorbeeld bij jullie op school, maar thuis bij één van de leerlingen kan ook. Het is belangrijk dat de leerlingen die een team vormen bij elkaar in één ruimte zijn. Uiteraard vertrouwen we erop dat ook in deze bijzondere situatie alle teams eerlijk spelen!

Per school mogen maximaal twee teams van drie leerlingen meedoen - elk team dient apart aangemeld te worden. Aanmelden kan tot en met 23 oktober 2020 00:00 uur. Daarna kunnen er vanwege de voorbereidingen geen uitzonderingen meer worden gemaakt.

De winnaars van de Scholenstrijd gaan door naar de grote landelijke finale op woensdag 18 november. Ook de finale zal online gespeeld worden. Onder leiding van Janouk Kelderman strijden zij om mooie prijzen en natuurlijk de felbegeerde titel "Winnaars SlimmerIQuiz 2020"! Deze finale is via livestream te volgen.  

Let op: vanwege AVG-regelgeving vragen we ouders/verzorgers van finalisten (de winnaars van de Scholenstrijd) een toestemmingsformulier te tekenen voor o.a. de livestream tijdens de finaledag. Wanneer zij hiervoor geen toestemming geven, kunnen de kinderen helaas niet meedoen met de finale. Houd hier rekening mee bij de inschrijving voor de Scholenstrijd. 

Schrijf hieronder je team in. Vermeld van iedere leerling de volledige naam: zowel voor- als achternaam. Let daarbij op een correcte schrijfwijze.