Aanmelden Scholenstrijd

Met dit formulier kun je maximaal 2 teams aanmelden voor de regionale finales van de Mensa SlimmerIQuiz:, de Scholenstrijd, op woensdagmiddag 6 november 2019. Je kunt een gastschool selecteren die het dichtst in de buurt is. Wij hebben gastscholen in elke provincie bereid gevonden om mee te doen zodat er steeds wel een school bij jou in de buurt is. Je wordt daar om 13.30 uur verwacht en we beginnen om 14:00 uur. Noteer deze datum en tijd alvast in jouw agenda!

Per school mogen twee teams van drie leerlingen aangemeld worden. Per team dien je een aparte aanmelding te verzenden. Aanmelden kan tot en met 14 oktober 2019! Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin de gegevens van de locatie waarop je hebt ingeschreven.

De finale zal plaatsvinden in de prachtige aula van Universiteit van Amsterdam, de oude Lutherse kerk aan het Spui op 20 november en start in de ochtend. De winnaar van elke regio ontvangt naast een leuk certificaat ook een uitnodiging voor deze finale. Via livestream is de finale te volgen, ook als je niet gewonnen hebt! We hebben weer een mooi programma dat een hele dag duurt!

Let op: in verband met de AVG-wet vragen we ouders/verzorgers van finalisten (de winnaars van de scholenstrijd) een toestemmingsformulier te tekenen voor o.a. de livestream tijdens de finaledag. Wanneer zij hiervoor geen toestemming geven, kunnen de kinderen helaas niet meedoen met de finale. Houd hier rekening mee bij de inschrijving voor de scholenstrijd.

Schrijf hieronder je team in. Vermeld van iedere leerling de volledige naam, dus zowel voor- als achternaam vermelden. Let daarbij op een correcte schrijfwijze, omdat deze namen ook op certificaten e.d. komen. Hartelijk dank. 

Sponsors